Bag om SlåsNu

"At lære, er at finde ud af det du allerede ved.

At gøre er at vise, at du ved det.

At lære fra sig, er at minde andre om,

at de ved lige så meget som dig"

"Vi er alle ved at lære, ved at gøre,

ved at lære fra os"

I mit virke som udviklingskonsulent for Danmarks Brydeforbund fra 2004 til 2010, har jeg fået masser af erfaring med arrangering af brydeskoler, brydelejre og skolebrydedage. Jeg har undervist på et hav af skoler og institutioner. Har været omkring børnehavebørn, alle klassetrin, specialklasser, gymnasier, samt lærer og pædagoger.

Derudover arbejdet med klubudvikling, træneruddannelse, og opstart af nye klubber.

Jeg er 52 år, gik til brydning i fire år i drenge årene og ellers spillet masser af håndbold og fodbold. Via mine egne drenge, blev jeg involveret i brydesporten igen i år 2000 og har siden været brydetræner i brydeklubben Thrott i Aabyhøj. Siden 2010 har jeg været formand for Danmarks Brydeforbund. 

Min passion for slås-kulturen, er opstået gennem arbejdet med skolebrydning, samt inspiration fra bogen ”slås-kultur” af Michael Blume.

Under konsulentvirket har jeg taget et modulopdelt forløb over 18. mdr. ved Dispuk, med teoretisk og praktisk indføring og træning i systematisk og narrativ tænkning og metode i relation til arbejdet med organisatoriske problemstillinger, herunder konsultation, supervision, sparring, coaching, samarbejde og organisationsudvikling. (Allan Holmgren, Dispuk)

Jeg har en grundlæggende lederuddannelse på 5 moduler, med emnerne organisationsforståelse, ledelse og udvikling, situationsbestemt ledelse, kommunikation og konflikthåndtering, og forandringsledelse.

 

SlåsNu er også gældende i mit virke som mentor ved jobcentrene i Aarhus, hvor jeg i samarbejde med sagsbehandlerer og socialrådgiverer, hjælper borgere mellem 18 og 60 år med at blive afklaret i forhold til arbejdsmarkedet.

Jeg kendes på:

 

- Engagement, vedholdenhed - Dynamisk, handlingsorienteret

- Venlig, anerkendende og tillidsvækkende - Lyttende og spørgende

- Analytisk og reflekterende - Overblik

 

Mission: "Alle skoler og institutioner skal være drengevenlige"

SlåsNu | Palle Nielsen | Poul Helgesens vej 7 | 8260 Viby J | 4223 2480 | palle@slaasnu.dk